Publikime

Shfletoni të gjithë publikimet nga AAPSK.

Përdorimi i pasurive të konfiskuara

ENGIM

ENGIM

Kanë përfunduar 5 vitet e para të aktivitetit për KeBuono Pastiçeri Sociale dhe në fillim të këtij viti 2023, ndihemi krenarë që sipërmarrja e parë sociale në një pronë të konfiskuar nga krimi i organizuar, rinovon kontratën me subjektin “ENGIM” edhe për 5 vite të...

“Libraria Lëvizëse” shërbimi i ri në Bashkinë Dibër

“Libraria Lëvizëse” shërbimi i ri në Bashkinë Dibër

"Libraria Lëvizëse" shërbimi i ri në Bashkinë Dibër "Libraria Lëvizëse" është shërbimi i ri në Bashkinë Dibër, në dobi të të rinjve dhe dashamirësve të librit në zonat rurale. Falë bashkëpunimit ndërinstitucional midis Bashkisë Dibër, Agjencisë së Administrimit të...

Eventi mbi mbylljen e projektit “RISE-ALB”

Eventi mbi mbylljen e projektit “RISE-ALB”

Eventi mbi mbylljen e projektit “RISE-ALB” Në datë 26 maj 2023 u mbajt eventi për mbylljen e projektit "RISE-ALB": Fuqizimi i ndërmarrjes Sociale në Shqipëri financuar nga Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim dhe zbatuar nga ENGIM së bashku me partnerët e...

Shërbime emergjence për fëmijët dhe nënat në nevojë

Shërbime emergjence për fëmijët dhe nënat në nevojë

Shërbime emergjence për fëmijët dhe nënat në nevojë Që nga muaji shtator 2023 Nisma për Ndryshim Shoqëror ARSIS në bashkëpunim me Agjencinë e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara do të ofrojë shërbimin e emergjencës për fëmijët dhe nënat në...

𝐓𝐖𝐈𝐒𝐓

𝐓𝐖𝐈𝐒𝐓

𝐓𝐖𝐈𝐒𝐓 – 𝐃𝐫𝐞𝐣𝐭 𝐧𝐣ë 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐥𝐢 𝐭ë 𝐑𝐢 𝐭ë 𝐒𝐢𝐩ë𝐫𝐦𝐚𝐫𝐫𝐣𝐞𝐬 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐧ë 𝐀𝐬𝐞𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐊𝐨𝐧𝐟𝐢𝐬𝐤𝐮𝐚𝐫𝐚 𝐧ë 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩ë𝐫𝐢! Prezantuam sot projektin 𝐓𝐖𝐈𝐒𝐓 – 𝐃𝐫𝐞𝐣𝐭 𝐧𝐣ë 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐥𝐢 𝐭ë 𝐑𝐢 𝐭ë 𝐒𝐢𝐩ë𝐫𝐦𝐚𝐫𝐫𝐣𝐞𝐬 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐧ë 𝐀𝐬𝐞𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐊𝐨𝐧𝐟𝐢𝐬𝐤𝐮𝐚𝐫𝐚 𝐧ë 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩ë𝐫𝐢! Në këtë projekt trevjeçar të financuar nga Bashkimi...

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR POZICIONIN E SHPALLUR NGA AAPSK

Bazuar në Ligjin nr.7961, datë 12.07.1995, “Kodi i Punës së Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, “Për organizimin dhe funksionimin e Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara”, i ndryshuar, në ligjit nr. 10192, datë 03.12.2009 “Për...

NJOFTIM MBI REZULTATET PËRFUNDIMTARE

Bazuar në Ligjin nr.7961, datë 12.07.1995, “Kodi i Punës së Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, “Për organizimin dhe funksionimin e Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara”, i ndryshuar, në ligjit nr. 10192, datë 03.12.2009 “Për...

NJOFTIM MBI REZULTATET E VERIFIKIMIT PËR POZICIONIN E SHPALLUR NGA AAPSK

Bazuar në Ligjin nr.7961, datë 12.07.1995, “Kodi i Punës së Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, “Për organizimin dhe funksionimin e Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara”, i ndryshuar, në ligjit nr. 10192, datë 03.12.2009 “Për...

Njoftim per Punesim

Bazuar në Ligjin nr.7961, datë 12.07.1995, “Kodi i Punës së Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, “Për organizimin dhe funksionimin e Agjencisë së Administrimit të Pasurive tëSekuestruara dhe Konfiskuara”, i ndryshuar, në ligjit nr. 10192, datë 03.12.2009 “Për...

ANULLIM ANKANDI

Per arsye teknike, ankandi i daten 27.07.2023, objekti Kalivac, Tepelene, eshte anulluar. Mbeteni ne pritje per nje njoftim te dyte. Faleminderit per mirkuptimin.

SHPALLET VEND VAKANT ND/ADMINISTRATOR

Bazuar në Ligjin nr.7961, datë 12.07.1995, “Kodi i Punës së Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, “Për organizimin dhe funksionimin e Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara”, i ndryshuar, në ligjit nr. 10192, datë 03.12.2009 “Për...

Shpallet vend vakant Nd/Administrator

Bazuar në Ligjin nr.7961, datë 12.07.1995, “Kodi i Punës së Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, “Për organizimin dhe funksionimin e Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara”, i ndryshuar, në ligjit nr. 10192, datë 03.12.2009 “Për...

Raporti vjetor i aktivitetit të AAPSK – 2021

Raporti vjetor i aktivitetit të AAPSK – 2021

Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara (AAPSK) publikon çdo vit raportin vjetor të aktivitetit. Në vijim mund të shkarkoni raportin vjetor të aktivitetit për vitin 2021.   AAPSK | Raporti i vitit 2021

Ceremonia e firmosjes së kontratave me OJF-të e shpallura fituese të projekteve, që financohen nga para të konfiskuara nga krimi, me vendim të Komitetit Ndërinstitucional për Masat kundër Krimit të Organizuar

Ceremonia e firmosjes së kontratave me OJF-të e shpallura fituese të projekteve, që financohen nga para të konfiskuara nga krimi, me vendim të Komitetit Ndërinstitucional për Masat kundër Krimit të Organizuar

Në Ministrinë e Brendshme u zhvillua mbledhja e Komitetit Ndërinstitucional për Masat kundër Krimit të Organizuar. Në nisje u firmosën kontratat mes Drejtorit të Agjencisë AAPSK dhe subjekteve përfituese, ndër të cilat Policia e Shtetit dhe SPAK. Fondi i posaçëm në...

Raporti vjetor i aktivitetit të AAPSK – 2020

Raporti vjetor i aktivitetit të AAPSK – 2020

Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara (AAPSK) publikon çdo vit raportin vjetor të aktivitetit. Në vijim mund të shkarkoni raportin vjetor të aktivitetit për vitin 2020. AAPSK | Raporti Vjetor 2020Shkarko

Aktivitete të AAPSK

Përdorimi social i pasurive të konfiskuara në Shqipëri

Përdorimi social i pasurive të konfiskuara në Shqipëri

Përdorimi social i pasurive të konfiskuara në Shqipëri Më 25 nëntor 2022 u mbajt eventi i organizuar nga OSCE në kuadër të projektit “Forcimi i luftës kundër krimit të organizuar në Evropën Juglindore përmes përmirësimit të bashkëpunimit rajonal në sekuestrimin,...

Takim me Kryetarin e Bashkisë Vlorë

Takim me Kryetarin e Bashkisë Vlorë

Takim me Kryetarin e Bashkisë Vlorë Z. Ermal Dredha 17 Gusht 2023 Kryeadministratori Z. Ardian Koni si dhe Administratori Z. Arian Baci Zhvilluan nje takim me Kryetarin e Bashkisë Vlorë Z. Ermal Dredha në lidhje me të kompaninë ndërtuese të landfillit të Sherishtës. U...

Takim me Kryebashkiakun e Napolit, Luigi de Magistris

Takim me Kryebashkiakun e Napolit, Luigi de Magistris

Takim me Luigi de Magistris, Kryetari i Bashkisë së Napolit, si pjesë e një diskutimi në Universitetin e Napolit, "Federico II", Departamenti i Shkencave Politike mbi menaxhimin e pasurive të konfiskuara nga krimi i organizuar. Një shans i madh për të ndarë përvojën...

Përdorim social i pasurive të konfiskuara

Raporti vjetor i aktivitetit të AAPSK – 2019

Raporti vjetor i aktivitetit të AAPSK – 2019

Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara (AAPSK) publikon çdo vit raportin vjetor të aktivitetit. Në vijim mund të shkarkoni raportin vjetor të aktivitetit për vitin 2019. AAPSK | Raporti Vjetor 2019Shkarko

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik