Ndiqni këtë dokumentar mbi ripërdorimin social të pronave të konfiskuara nga krimi i organizuar, prodhuar nga Partnerët Shqipëri në bashkëpunim me Agjencinë e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara me mbështetjen financiare të Programit të Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci të Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik