E drejta për t’u informuar dhe për t’u ankuar

KONTAKT

Adresa: Rruga Kavajes, “Kompleksi Deliorgji”, Kulla C1, Kati 1, Hyrja 2.

Orari:

E hënë-e enjte 08:00-16:30
E premte 08:00-14:00

Koordinatore për të drejtën e informimit: Oltjona Murja

E-mail: [email protected]

Tel: +355042254071

Web: www.aapsk.gov.al

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik