Përdorimi social i pasurive të konfiskuara në Shqipëri

Përdorimi social i pasurive të konfiskuara në Shqipëri

Përdorimi social i pasurive të konfiskuara në Shqipëri Më 25 nëntor 2022 u mbajt eventi i organizuar nga OSCE në kuadër të projektit “Forcimi i luftës kundër krimit të organizuar në Evropën Juglindore përmes përmirësimit të bashkëpunimit rajonal në sekuestrimin,...
Takim me Kryetarin e Bashkisë Vlorë

Takim me Kryetarin e Bashkisë Vlorë

Takim me Kryetarin e Bashkisë Vlorë Z. Ermal Dredha 17 Gusht 2023 Kryeadministratori Z. Ardian Koni si dhe Administratori Z. Arian Baci Zhvilluan nje takim me Kryetarin e Bashkisë Vlorë Z. Ermal Dredha në lidhje me të kompaninë ndërtuese të landfillit të Sherishtës. U...

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik