<< Para ardhesee

Objekt me 5 kate, siperfaqe totale 3089 m2

Ref : 5948438c4a04b

Address :

Uji i Ftohte, Vlore

Financial informations :

Price 99 873 275 Lek

Details :

Property condition Sekuestruar

Vendimi i Gjykatës: Nr. 10, datë 23.04.2015 i Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda

Përshkrimi i pasurisë: Objekti ndodhet ne koder, eshte ende i pa perfunduar dhe i pa mobiluar.

Përdorimi: Te perdoret per biznes

Return to the list

Abonohu

Merrni ndryshimit e fundit në email-in tuaj:

Social Media

Contact

AAPSK - Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara

Adresa: Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1, 1019 Tiranë

Mail: info@aapsk.gov.al           

Tel: +355042254071