<< Para ardhesee

Truall me sip. 470 m², si dhe dy objekte të ndërtuara mbi të një garazh me sip. 24 m² dhe një magazinë me sip. 48 m².

Ref : 59483fd1b2007

Address :

Lagj. “Çlirimi” Lushnjë.”

Financial informations :

Price 11 574 820 Lek

Details :

Property condition Konfiskuar

Vendimi i Gjykatës: Konfiskuar me Vendim Nr. 12, datë 03.06.2008 i Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda

Përshkrimi i pasurisë: Trualli ndodhet prapa Komisariatit te Policise, dhe eshte e amortizuar. 

Përdorimi: Te perdoret per biznes

Return to the list

Abonohu

Merrni ndryshimit e fundit në email-in tuaj:

Social Media

Contact

AAPSK - Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara

Adresa: Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1, 1019 Tiranë

Mail: info@aapsk.gov.al           

Tel: +355042254071