<< Para ardhesee

Njesi tregtare 138m2

Ref : 59483d2244bb8

Address :

Fier, lagja Apollonia

Financial informations :

Price 12 681 900 Lek

Details :

Property condition Konfiskuar

Vendimi i Gjykatës: Nr. 310, date 26.03.2012 te Gjykates se Larte

Përshkrimi i pasurisë: Njesite jane gjysem bodrum, te mobiluara, me lageshtire.

 

Përdorimi: Biznes

 

Return to the list

Abonohu

Merrni ndryshimit e fundit në email-in tuaj:

Social Media

Contact

AAPSK - Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara

Adresa: Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1, 1019 Tiranë

Mail: info@aapsk.gov.al           

Tel: +355042254071