<< Para ardhesee

Njësi tregtare 97.67 m2

Ref : 59483aa34151a

Address :

Elbasan

Financial informations :

Price 9 825 602 Lek

Details :

Property condition Sekuestruar

Vendimi i Gjykatës: Nr. 14, datë 28.07.2016, të Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda Tiranë

Përshkrimi i pasurisë: Objekti ndodhet ne katin e dyte dhe i mobiluar.

Përdorimi: Te perdoret per biznes

Return to the list

Abonohu

Merrni ndryshimit e fundit në email-in tuaj:

Social Media

Contact

AAPSK - Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara

Adresa: Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1, 1019 Tiranë

Mail: info@aapsk.gov.al           

Tel: +355042254071