Roli:
AAPSK - Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara
Adresa:
Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1
Tirane
1019
Shqiperi
Telefoni:
+355042254071
Send an Email
(opcionale)

Abonohu

Merrni ndryshimit e fundit në email-in tuaj:

Social Media

Contact

AAPSK - Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara

Adresa: Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1, 1019 Tiranë

Mail: info@aapsk.gov.al           

Tel: +355042254071