INFORMACIONE

1. Si mund te blihet nje pasuri e konfiskuar?

2. Si mund te merren me qera pasurite e sekuestruara/konfiskuara?

BASHKEPUNIME

1. "iPROCEEDS – Targeting crime proceeds on the internet in South Eastern Europe and Turkey" i financuar nga KE. 

2.  “Action against Economic Crime in Albania” , i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i zbatuar nga KE.

RAPORTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

Njoftime

Në Fier, JEPEN me QIRA PASURITË

Në Fier, JEPEN me QIRA PASURITË 1- Truall me sipërfaqe 4500 m2, se bashku me Ndërtesë…
Default Image

Ceremonia e hapjes së Projektit të Binjakëzimit

Në datën 24 Qershor 2011, u zhvillua në ambjentet e Hotel “Rogner” në Tiranë, ceremonia e…

Abonohu

Merrni ndryshimit e fundit në email-in tuaj:

Social Media

Contact

AAPSK - Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara

Adresa: Rruga “Perlat Rexhepi”, Nd. 8, H. 6, Ap. 1, 1019 Tiranë

Mail: info@aapsk.gov.al           

Tel: +355042254071